MyBenefit & MySavings

Via de web-toepassing MyBenefit www.mybenefit.be en  de animatievideo MySavings (via link in MyBenefit) heb je eenvoudig in enkele muisklikken toegang tot je persoonlijk dossier bij Pensioenfonds Metaal OFP. MyBenefit is toegankelijk vanop je PC, laptop, smartphone of tablet met je Belgische elektronische identiteitskaart (eID), via de itsme®-app of met een Europees erkend inlogmiddel (eIDAS)..

Je kan ook gewoon de onderstaande QR-code scannen voor een snelle toegang tot MyBenefit:

Je krijgt automatisch toegang tot MyBenefit en MySavings (via link in MyBenefit) zodra je aangesloten bent.

Maar je kan de animatievideo in MySavings pas bekijken nadat je van Pensioenfonds Metaal OFP (in het najaar) een pensioenoverzicht hebt ontvangen. Om een pensioenoverzicht te ontvangen moet je actief zijn aangesloten op 31 december van het voorgaande jaar. Als slaper of als recente aangeslotene heb je dus geen animatievideo in MySavings, maar krijg je wel wat algemene informatie als je doorklikt op MySavings.

MyBenefit geeft je de toestand op de 1ste dag van de lopende maand.

MySavings geeft je de toestand op 1 januari van een bepaald jaar (= zoals op je pensioenoverzicht of op de overheidswebsite www.mypension.be)

Informatiedocument gebruik MyBenefit

In dit document vind je een antwoord op veelgestelde algemene vragen bij het gebruik van de web-toepassing MyBenefit en MySavings.

Flyer MyBenefit/MySavings

Download

NL_FAQ_MYBENEFIT

Download